Revco Remix Deco
Díszítő, színező dekorvakolat

deco350

Éljen fényűzően megszokott környezetében, ruházza fel otthonát exkluzivitással és luxussal.

Engedje el fantáziáját, és keltse életre széles színskálánk segítségével azt a stílust vagy korszakot, amelyben leginkább otthon érzi magát.

Idézze fel lakásában, irodájában vagy üzletében a múlt értékeit úgy, hogy az megfeleljen a jelen és a jövő kívánalmainak. A különleges összetevők kialakításánál az esztétikai értékekkel összhangban a tartósságra fektettük a legnagyobb hangsúlyt, hogy Ön is maradandót alkothasson.

Gyárilag előkevert, vízzel hígítható, szilikon gyanta kötőanyagú, UV sugárzásnak ellenálló pigmenteket és tulajdonság javító adalékokat tartalmazó, vödrös kiszerelésű vékonyvakolat, mely a VARIO színkártya színeiben kapható. Kiemelkedően jó páraáteresztő képességű, jól tisztítható bevonatot ad.

A REVCO Remix Deco vakolatok alkalmasak régi és új épületek, külső homlokzatainak illetve belső falazatainak exkluzív megjelenést adó díszítésére, dekoratív fedővakolására. A különleges szemcse változatoknak köszönhetően nagyon egyedi megjelenésű, tartós, átlagos beltéri felhasználásnál nagyobb igénybevételre is alkalmas felület érhető el használatával.

Revco Remix Deco
Színválaszték

deco

Felhívjuk figyelmed, hogy a monitoron megjelenő szín jelentősen eltérhet a valódi színtől, ugyanakkor a kiküldött minta, megegyezik az eredeti anyaggal, hiszen abból készül!

Revco Remix Deco
Inspirációs galéria

Műszaki
Tájékoztató

Alkalmazási terület

A REVCO Remix Deco vakolatok alkalmasak régi és új épületek, külső homlokzatainak illetve belső falazatainak exkluzív megjelenést adó díszítésére, dekoratív fedővakolására. A különleges szemcse változatoknak köszönhetően nagyon egyedi megjelenésű, tartós, átlagos beltéri felhasználásnál nagyobb igénybevételre is alkalmas felület érhető el használatával.

Műszaki adatok

Kültéri felhasználás: (a felhasználási táblázatban kültériként jelölt anyagok esetében) 
Vízszintes illetve közel vízszintes felületek bevonására nem javasolt. Amennyiben a hordozó szerkezet tartós nedvességterhelésnek van kitéve, a REMIX Deco vakolat nem alkalmazható. A megfelelően megszárad bevonat a csapóesőnek tartósan ellenáll. Az alapfelület lehet megfelelő hordképességű cementes alapfelület (cementes vakolat, keménytáblás hőszigetelés glettelése, Ck lap) a javasolt alapozás után

Beltéri felhasználás: az alapfelület leválasztó olajtól mentes beton fal, cementes vakolattal, vagy cementes glettel bevont felület lehet. Gipszkartonra, gipszes vakolattal, vagy gipszes glettel, beltéri festékkel bevont felületekre nem javasoljuk. Farost, vagy egyéb fa alapú felület esetében megfelelő alapozás után, a nedvesség felvételből adódó mozgások figyelembevételével ajánljuk. Falazó elemekre közvetlenül nem használható. Javasoljuk figyelembe venni, hogy a felület az erős szemcsézettségéből adódóan a díszítő vakolatra rácsapódó olaj (konyhai felhasználás) vagy víz (fürdőszobai felhasználás, vízkő) esetében nehezen takarítható. Nagyobb igénybevételű közösségi terek esetében, ha a felület esetleg elkoszolódott, langyos, enyhe mosószeres vízzel, puha sörtéjű kefével tisztítható.

Alapozás: Kizárólag REVCO PRIMER Vakolat alapozóval. A falfelület alapozását a vakolás előtt 24 órával végezzük el.

Feldolgozás: A megjelenő tejszerű elszíneződés bizonyos idő után letisztul. A nagyobb anyagvastagság, és a színezett kő, illetve üvegzúzalék szemcsézettsége miatt, a  REVCO REMIX DECO anyagok feldolgozása fokozott odafigyelést, termékcsoportonként eltérő feldolgozási metódust, és tapasztalatot igényel. Figyelem, egyes színes üveg, és üveg zúzalékok esetén az alapfelület színe átüthet a Remix deco vakolaton! Javasolt, az egységes világos/fehér alapfelület.

Tárolás

  • ragasztó 4kg/vödör: Eredeti csomagolásban fagymentes helyen 1 évig.
  • kő szemcsék/vödör: Eredeti csomagolásban száraz helyen korlátlanul eltartható, nem fagyveszélyes.
Tudnivalók

Kérjük látogasson el üzletünkbe ahol eredeti DECO mintafalon tekinthetik meg a teljes választékot.

Kérjük vegyék figyelembe, hogy a felhordás egyszerű szerszámokkal történik, de bizonyos fokú szakértelmet igényel!

Ajánlatkérés
Revco Remix Deco - Díszítő, színező dekorvakolat

Kérje ajánlatunkat kötöttségek nélkül!
Ajánlatot szeretne kérni? Dekorvakolat rendszert keres? Mi kiszámoljuk Ön helyett!

Kérjük töltse ki és küldje el a lenti űrlapot, kollégánk néhány órán belül válaszolni fog!